Russels Lof

Natuurfotografie Magazine

IMG_0806

En waarom sta ik niet met jou in dat magazine…?!

NFM-20182-cover

Dag beste mensen, even wat aandacht voor een prachtig nieuw tijdschrift: Natuurfotografie Magazine. Eigenlijk is het niet nieuw, het bestaat al een aantal jaren, maar het is vernieuwd. Nieuwe eigenaar, nieuwe inhoud, nieuwe vormgeving. 100 pagina’s met afwisselende artikelen, tutorials, informatie, inspiratie en natuurlijk de meest fantastische foto’s. Allemaal om ervoor te zorgen dat de natuurfotograaf nog meer plezier beleeft aan natuurfotografie en nog betere foto’s maakt.

De lezer centraal
Het magazine verschijnt zes keer per jaar en geeft ook de lezer de mogelijkheid zich te laten zien en horen. Met bijvoorbeeld de rubrieken ‘Mijn foto’ en ‘Hotspot’ waarin respectievelijk een bijzondere foto en een bijzondere locatie centraal staan, en met de winnende foto’s van de Photo Challenge waar mooie prijzen mee te verdienen zijn.

IMG_1570

Column
In een magazine hoort natuurlijk ook een column, en wat een eer dat ik die samen met Marijn Heuts mag invullen! In dit eerste nummer vertel ik over de allermooiste foto van de wereld… (en dat is er natuurlijk niet een van mezelf!)

Aantrekkelijke kortingen
Wanneer je je abonneert, krijg je meteen een heleboel aantrekkelijke kortingen, op bijvoorbeeld de huur van een fotohut, op een natuurfotoworkshop, op een vergroting bij CEWE, op het schoonmaken van je sensor bij Chipclean en nog veel meer. Lees daar meer over via de site van Natuurfotografie Magazine.

Wil je wat meer informatie over het eerste nummer, met als thema stadsnatuur: klik dan hier.

 

 1. Wat leuk dat je een column in Natuurfotografie mag schrijven. Jij kan dat! Nu kunnen nog meer mensen genieten van je mooie verhalen! En foto’s?
  Maar euhhh natuurlijk wel sneu voor Diaz.

  • Dank je Sjoukje, ik ben blij met de support 🙂 Er komt steeds 1 foto bij de column, het gaat dus meer om de tekst. Op andere plekken zijn wel weer meer foto’s te zien, zoals bijvoorbeeld op natuurfotografie.nl.
   En Diaz… ach ja, die zet ik elders wel extra in het zonnetje!

 2. Eeke Faber

  Ha Noor,

  Wat geweldig, gefeliciteerd! Ik heb het verhaal over de foto ook kunnen lezen, mooi en ontroerend, maar het leukste vond ik nog jou foto van Diaz. Je kan zijn gevoelens lezen vanaf die foto. Prachtig dat je dat moment kon pakken. En het onderschrift is heel grappig! Maar ineens herkende ik er ook iets in van ma 😄, die kon ook zo verbaasd en een beetje verontwaardigd kijken als haar iets ter ore kwam wat haar niet beviel, of als ze meeleefde als je iets had meegemaakt wat niet leuk of aardig was..
  Heel veel succes nog met je column en mooie foto’s maken.
  Hebben jullie trouwens al vakantie of pas een week later. Wij komende week, komt omdat Thomas in Arnhem zit. nijmegen heeft het helaas al achter de rug (carnaval), Thomas baalt er verschrikkelijk van. Ga me verschrikkelijk vervelen zegt hij, ik vind school saai maar had nog beter naar school gekund. 😳🤓🤓🤓 wie had dat gedacht.
  Liefs,
  Eeke.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  • Haha Eeke, die blik van Ma herken ik zeker ook… geweldige vergelijking 😀
   En oh die Thomas, wat een positieve ontwikkeling, laat die zich maar lekker vervelen om daarna weer ‘gemotiveerd’ naar school te kunnen. Jonas moet eerst nog een week naar school, hier in het noorden hebben ze dus als laatste een weekje vrij. Maar hij ziet er al wéken naar uit, heeft het helemaal gehad met school. Als ie weer eens klaagt zeg ik dat ie niet zo moet zeuren, omdat het allemaal heus wel meevalt en nu roept ie iedere keer dat ie school ‘zo ontzettend leuk vindt’. En intussen telt ie de dagen af…
   Liefs!

 3. Leo

  Wat fijn voor je….dat is toch geweldig dat je dit mag doen….bewijst toch wel dat je goed bezig bent.
  Ik ga zeker eens verder kijken of ik ga abonneren…👍

 4. Hi Noortje,

  Ik ben echt heel blij dat jij één van de 2 vaste columnisten bent en ik kan hier nog heel veel woordjes typen, of gewoon blijven met wat er al boven je column staat:
  “Noortje heeft een grote liefde voor het kleine. Niet alleen voor kleine kruipertjes, maar ook voor kleine lettertjes. Voor die bijna onzichtbare details die een verhaaltje tot proza maken. Die ruimte tussen de regels, die je niet ziet, maar wel voelt. Noortje geeft haar woorden kleine vriendelijke weerhaakjes mee, zodat ze niet gedachteloos voorbij dwarrelen, maar zich onder je huid nestelen om daar de rest van de dag nog aangenaam na prikkelen. ”
  Dat dus…:D

  Fijne zondag & grtz,
  Roeselien

 5. José

  Wat leuk dat het nu helemaal echt is. We wisten natuurlijk al van de plannen en zoals je weet ben ik een trouwe volger van jou blog en fan van jou foto’s en verhalen. Het kan niet anders of ik ga hier ook weer van genieten. Liefs, José

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

bluebrightly

Wanderings & observations

Vogeltuin gecombineerd met Fotografie

De vogels die onze tuin bezoeken en de insecten en bloemen die er leven en algemene fotografie

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

Santiago the Shepherd

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Sherry Felix - port4u

Artist, Photographer and Computer Tutor/Tech

Yemrev Kiekt

...meestal in de natuur, soms in een donkere stad...

schrijfselsvanmij

kleine dingen die me zoal bezig houden

willy huisman

fotografeert & schrijft verhalen en gedichten

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Matroos Beek

Grensgevallen

jhoudephotography

Simply photography

Deborah Hamar

Just me . . .

fotografie Sjoukje

Er is zoveel moois te zien en het is geweldig om dat vast te leggen met mijn camera.

paard-en-mens

Een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen paard en mens.

pix & kardz

squeezing the moment, sharing the joy

%d bloggers liken dit: